Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін підтримує ідею відродження конкурсу диригентів ім. Вахтанга Жорданія. Юрій Янко

Михайло Добкін підтримує ідею відродження конкурсу диригентів ім. Вахтанга Жорданія. Юрій Янко

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін підтримує ідею відродження конкурсу диригентів ім. Вахтанга Жорданія. Про це в ході прес-конференції повідомив директор, головний диригент Харківської обласної філармонії Юрій Янко.  

«Відродження конкурсу диригентів ім.Вахтанга Жорданія - це великий крок до підняття міжнародного авторитету Харкова та Харківського регіону, - підкреслив головний диригент Харківської філармонії. 

- Планується, що лауреати конкурсу ім. Вахтанга Жорданія будуть отримувати грошові премії. Зараз ми проводимо досить велику роботу. Я думаю, що спільно з Харківською облдержадміністрацією нам вдасться відродити цей конкурс». 

За словами Юрія Янка, завдяки обласній владі конкурс відновить свою діяльність. «Ми отримали підтримку від губернатора, і я думаю, що наступного року цей конкурс знову відкриє свої двері для диригентів всього світу», - додав він. 

Довідка: 
У 2001 році Жорданія заснував у Харкові міжнародний конкурс диригентів «Вахтанг Жорданія - Третє тисячоліття», проведення якого в значній мірі фінансував з особистих коштів. Перші два роки Жорданія особисто очолював журі.