Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають у районах Харківської області, з'явиться можливість відвідати ХНАТОБ

У ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають у районах Харківської області, з'явиться можливість відвідати ХНАТОБ

«Голова Харківської ОДА Михайло Добкін і Харківська облдержадміністрація дуже багато робить для того, щоб принести музику і культуру в Харківську область», - підкреслив під час прес-конференції директор - головний диригент Харківської обласної філармонії Юрій Янко.  

Юрій Янко зазначив, що учасники Міжнародного фестивалю камерної музики «Харківські музичні вечори» провели ряд майстер-класів, концертів та лекцій в Харківській області.«Вони протягом двох місяців відвідали з лекціями та майстер-класами в ряд міст і селищ Харківського регіону, - акцентував він.

- На ораторію «Великий солдатський реквієм» з районів області привезуть ветеранів Великої Вітчизняної війни. Вони самі не змогли б приїхати і почути цей твір, але ж він написаний  для них». За словами директора Харківської філармонії, подібна робота ведеться Харківською ОДА постійно. 

За словами начальника Управління у справах преси та інформації Вікторії Маренич, майже половина квитків на ораторію Володимира Дашкевича поширюється безкоштовно. «Ми поширюємо ці квитки, як безкоштовні запрошення, - підкреслила Вікторія Маренич.- Організація виконання ораторії «Великий солдатський реквієм» проводиться за позабюджетні кошти. Але для нас дуже важливо, щоб ветерани Великої Вітчизняної війни змогли бути присутніми на цьому заході».