Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін взяв участь у засіданні Ради Харківської торгово-промислової палати

Євген Савін взяв участь у засіданні Ради Харківської торгово-промислової палати

11 лютого заступник Голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін взяв участь у засіданні Ради Харківської торгово-промислової палати. У ході засідання Президії ТПП було наголошено на необхідності координації зусиль регіональної Торгово-промислової палати як громадської організації, що об'єднує понад 290 членів, і обласної державної адміністрації з метою реалізації курсу реформ.

У ході засідання були внесені зміни до складу Ради та Президії Харківської ТПП. З ініціативи Президії Харківської ТПП і за поданням Торгово-промислової палати України Президентом Харківської ТПП було одноголосно обрано Віктора Звєрєва.

«Регіональні Торгово-промислові палати є унікальним механізмом, можливості якого у взаємодії з регіональними органами влади розширять можливості по просуванню вітчизняних компаній на зовнішні ринки, вони мають сприяти іноземному інвестуванню в Харківську область.Така робота повинна відбуватися скоординовано, з використанням всіх можливостей органів державної влади і ТПП як громадської організації», - зазначив Євген Савін.

 

Теги