Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Золочівського району відвідала Борисівський район Бєлгородської області РФ

Делегація Золочівського району відвідала Борисівський район Бєлгородської області РФ

Делегація Золочівського району у складі голови райдержадміністрації Ігоря Горішнього, голови районної ради Леоніда Канівця та депутата районної ради Валерія Перепічая взяла участь у заходах з підведення підсумків роботи народногосподарського комплексу Борисівського району Бєлгородської області Російської Федерації за 2010 рік. 

За інформацією Золочівської райдержадміністрації, в ході зустрічі розглядалися питання більш тісної співпраці між Золочівським районом Харківської області та Борисівським районом Бєлгородської області. Сторонами досягнуто домовленості про співпрацю у сферах охорони здоров'я, освіти, культури, про обмін досвідом в розвитку галузі сільськогосподарського виробництва.

У 2011 році планується проведення засідання міжвідомчої робочої групи з питань транскордонного співробітництва, відвідування Борисівського району делегацією керівників підприємств Золочівщини з метою визначення напрямків і проектів співробітництва,а також обмін художніми делегаціями для участі у фольклорних фестивалях і святах.

Одним з важливих моментів візиту стала зустріч з керівництвом Бєлгородського району Бєлгородської області. У поточному році Золочівським районом Харківської області планується підписання угоди про співпрацю з Бєлгородським і Борисівським районами Бєлгородської області.