Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ринках Харкова з'являться павільйони з продукцією сільгоспвиробників Харківської області

На ринках Харкова з'являться павільйони з продукцією сільгоспвиробників Харківської області

На ринках міста Харкова незабаром з'являться павільйони з продукцією сільгоспвиробників Харківської області. Про це в ефірі програми «Час влади» повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  

«У цих павільйонах також буде представлена продукція ТОВ агрофірма «Лан» Барвінківського району, де є своя бійня, - зазначив глава області. - Я вважаю, що цьому сільгосппідприємству необхідно дати можливість отримати торговельні місця на ринках Харкова, що ми і плануємо зробити найближчим часом».

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук повідомив: «Сьогодні ведеться робота з рядом харківських ринків з відкриття павільйонів для реалізації сільгосппродукції та субпродуктів виробників Харківської області».

Довідка
ТОВ агрофірма «Лан» - єдине в районі підприємство, яке займається вирощуванням свиней. Також агрофірма спеціалізується на виробництві продукції рослинництва. Кількість працюючих - 43. Середня заробітна плата в 2010 році склала 1428 грн. Площа сільськогосподарських угідь - 3269 га, в т.ч. пашні - 3269 га. На 1 лютого в господарстві утримувалося 1301 голова свиней.