Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року ми зробимо досить потужний прорив у газифікації сільських районів області. Володимир Бабаєв

Цього року ми зробимо досить потужний прорив у газифікації сільських районів області. Володимир Бабаєв

Як зазначив в ефірі програми «Час влади» на ХОДТРК перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв, газифікація сільських районів ускладнюється необхідністю прокладати газопроводи великої протяжності. Наприклад, у Великобурлуцькому районі для газифікації сел.Приколотне необхідно прокласти близько 15 км газопроводу. «У нас розроблена схеми газифікації кожного району, за ними ми вибираємо оптимальний напрямок, щоб з меншими витратами на прокладання газопроводів високого та середнього тиску максимально газифікувати домоволодіння», - підкреслив Володимир Бабаєв.

За його інформацією, 11 лютого в Сахновщинському районі буде газифіковано с.Жовтень, в якому 269 домоволодінь, наступного тижня у Нововодолазькому районі отримає «блакитне паливо» с.Завадовка, яке налічує 250 домоволодінь. Також у цьому році газ прийде в с.Білий Колодязь Вовчанського району та інші населені пункти області.

«Якщо минулого року ми газифікували близько 6 тис. домоволодінь, то цього року плануємо провести газ в приблизно 12 тис. домоволодінь. Упевнений, цього року ми зробимо досить потужний прорив у газифікації сільських районів області», - підкреслив Володимир Бабаєв.

Теги