Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент України Віктор Янукович візьме участь у зборах активу Харківської області

Президент України Віктор Янукович візьме участь у зборах активу Харківської області

У ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін розповів про програму робочого візиту Президента України Віктора Януковича в Харківську область, який відбудеться 15 лютого. Як відзначив голова області, завдяки особистій участі Президента планується прискорити вирішення деяких актуальних для регіону питань.

«Я думаю, що багато що з тих питань, які нам необхідно вирішити, але які поки вирішуються або повільно, або дуже складно, отримають абсолютно інший імпульс для вирішення, тому що ті доручення, які дає Президент, в країні виконуються дуже швидко і якісно», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, в ході робочої поїздки Президент України планує відвідати ВАТ «ХАРТРОН», а також взяти участь у зборах активу області.

«Ми відновили незаслужено забуті такі форми зібрань, коли дуже багато людей, які очолюють підприємства різних форм власності, працюють у різних системах державної влади, мають можливість спільно вирішувати нагальні питання всього регіону. Такий актив буде проведений у присутності Президента, будуть виступаючі, і Президент, звичайно, поділиться своїми міркуваннями щодо тих чи інших питань розвитку нашого суспільства», - зазначив голова ХОДА.