Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми налагоджуємо систему підготовки кадрів. Віталій Алексейчук

Ми налагоджуємо систему підготовки кадрів. Віталій Алексейчук

Як зазначив 10 лютого в ході робочого візиту до Красноградського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук, розробляється комплексна програма інвестиційно-інноваційного розвитку агропромислового виробництва та земельної реформи Харківської області у 2011-2015 роках та на період до 2020 року, в якій є розділ забезпечення кадрами сільгосппідприємств.  

«Кадри вирішують все. З кадрів все починається, - підкреслив Віталій Алексейчук. - Зараз ми надаємо свої пропозиції до програми, нам є над чим працювати в цьому плані».

Він підкреслив необхідність створення умов для праці та життя молоді на селі. «Ми повинні створити відповідні умови для молоді. Якщо буде сучасне виробництво, достойна заробітна плата, соціальні умови та умови праці, тоді молодь піде на село», - зазначив він.

За його словами, над питанням кадрового забезпечення сьогодні працює більш 10 наукових закладів. «Ми налагоджуємо систему того, як сьогодні готувати кадри, де їх готувати. В цій підготовці мають приймати участь як учбові заклади та виробники, так і влада», - додав він.