Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об'єктів ЖКГ в 2010 році освоєно більше 58 млн.грн.

На будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об'єктів ЖКГ в 2010 році освоєно більше 58 млн.грн.

Як повідомив сьогодні на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об'єктів ЖКГ в 2010 році освоєно більше 58 млн.грн.

Зокрема, на ці цілі було освоєно 20,9 млн.грн., які були отримані з державного бюджету. За інформацією Валентина Дулуба, 12 млн.грн. спрямовані на заходи з енергозбереження, розвиток і реконструкція систем теплопостачання (роботи виконані на 9 об'єктах); реконструкцію і капітальний ремонт житлових будинків із застосуванням енергозберігаючих технологій та обладнання - 2,55 млн. грн. (24 об'єкти); надання державної підтримки для реалізації інвестиційних проектів з технічного переоснащення та капітального ремонту житлових будинків (зданих в експлуатацію до 1 січня 1989 року), в яких створюються або вже функціонують ОСББ, - 3,78 млн.грн. (31 об'єкт); надання державної підтримки для реалізації інвестиційних проектів з технічного переоснащення та капітального ремонту ліфтів в житлових будинках, в яких створюються або вже функціонують ОСББ, - 2,57 млн.грн (15 об'єктів).

Крім того, в 2010 році на будівництво, реконструкцію та капітальній ремонт об'єктів ЖКГ було освоєно 27,8 млн.грн. з Обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, за рахунок яких проведено роботи на 20 об'єктах, а також 9,8 млн.грн. з Обласного бюджету розвитку (9 об'єктів).

Теги