Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся круглий стіл на підтримку гендерної рівності у сфері підприємництва

У Харкові відбувся круглий стіл на підтримку гендерної рівності у сфері підприємництва

Сьогодні в малому залі Будинку Рад відбулося засідання круглого столу на підтримку гендерної рівності у сфері підприємництва. Круглий стіл організовано в рамках міжнародної акції проти гендерного насильства за участю Харківської обласної державної адміністрації, Міжнародної фінансової корпорації (INTERNATIONAL FINANCE CORPORATION - IFC) та Спілки підприємців Харківської області. 

У засіданні взяли участь: заступник голови харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, народний депутат України,голова Комітету з питань промисловості і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська, а також представники органів державної влади, профспілок,представники бізнес-кіл і громадських організацій.

У ході заходу були оприлюднені результати Міжнародної фінансової корпорації «Інвестиційний клімат в Україні: яким його бачить бізнес», що стосується проблем гендерної рівності у сфері підприємництва,а також розглянуто гендерний аспект проблем нерівності у сфері дотримання регуляторних процедур.