Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у селекторній нараді з питання погашення заборгованості за газ та теплову енергію

Михайло Добкін взяв участь у селекторній нараді з питання погашення заборгованості за газ та теплову енергію

10 лютого відбулася селекторна нарада з питання погашення заборгованості за газ та теплову енергію під головуванням першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Юрія Хіврича та за участю керівництва ДК «Газ України», а також голів областей. У нараді взяв участь голова ХОДА Михайло Добкін.

У ході селекторної наради було розглянуто питання про стан платежів за газ і теплову енергію в регіонах України, визначено причини виникнення заборгованостей, а також намічені шляхи їх усунення.

Як відзначив в ході наради Михайло Добкін, для того, щоб розібратися з проблемою погашення заборгованостей, необхідно чітко визначити цифри боргів і виплачених сум, оскільки на даний момент профільне міністерство, керівництво регіонів і ДК «Газ України» мають різні дані.

«Я думаю, що потрібно зібрати нараду, де ми могли б звірити цифри, тому що у ДК «Газ України» вони свої, у нас - свої. Потрібно зібрати нараду за участю керівництва ДК «Газ України», представників профільного міністерства і губернаторів, щоб ми нарешті вийшли на спільні показники», - підкреслив голова області.

Юрій Хіврич потримав ініціативу Михайла Добкіна і повідомив, що найближчим часом відповідну нараду буде скликано.