Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проведення реформ в такому масштабі і такими темпами - одне з головних досягнень першого календарного року роботи нової команди. Михайло Добкін

Проведення реформ в такому масштабі і такими темпами - одне з головних досягнень першого календарного року роботи нової команди. Михайло Добкін

Реформування економіки України за всіма напрямками - це одне з головних досягнень Президента України Віктора Януковича і його команди за перший рік роботи. Про це в інтерв'ю газеті «Время регионов» заявив голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, про необхідність реформ говорили вже давно, але до реалізації ніхто не приступав, тоді як підтримку реформуванню вже надає і суспільство.

«Проведення реформ в такому масштабі і такими темпами - одне з головних досягнень першого календарного року роботи. Я відчуваю, що є величезна підтримка суспільства і його величезне бажання, щоб ці реформи були втілені в життя, а також призвели до того, щоб ми почали жити в Європі не тільки географічно, а ще ментально і матеріально. Ми повинні мати той же рівень життя, який існує в найбільш розвинених європейських країнах», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, особливе значення має також той факт, що влада почала реформування з себе.

«Такі складні реформи, як, наприклад, адміністративна, були ініційовані не на місцях, а саме з Києва. Саме Кабінет Міністрів став першою структурою, яка піддалася серйозному реформуванню. І це тільки перші кроки, після яких підуть множинні зміни. Це не остаточний вигляд, не готовий продукт. Сьогодні я чую критику, що ми провалили адміністративну реформу, а ми її не встигли навіть почати», - відзначив голова області.