Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Красноградському районі розпочався обласний семінар-нарада з питань стану справ у тваринництві

В Красноградському районі розпочався обласний семінар-нарада з питань стану справ у тваринництві

В Красноградському районі під головуванням заступника голови ХОДА Віталія Алексейчука розпочав роботу обласний семінар-нарада з питань стану справ у тваринництві, в ході якого будуть підбиті підсумки за 2010 р. та накреслені плани і завдання розвитку галузі на 2011 рік.

У семінарі беруть участь заступники голів районних державних адміністрацій області, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, головні зоотехніки управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники провідних сільськогосподарських підприємств, керівництво та спеціалісти Головного управління агропромислового розвитку ОДА, обласних організацій, служб та науковці.

Під час практичної частини семінару учасники наради ознайомляться з роботою комплексу по виробництву молока СТОВ «Мрія» і з роботою тваринницької галузі ТОВ АФ «Піщанська». Під час пленарної частини семінару голова Красноградської РДА Микола Муригін розкаже про досвід роботи районної державної адміністрації з питань розвитку тваринницьких галузей в господарствах району.