Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область стабільно перебуває серед лідерів в Україні за рівнем розрахунків за спожитий газ. Михайло Добкін

Харківська область стабільно перебуває серед лідерів в Україні за рівнем розрахунків за спожитий газ. Михайло Добкін

 «Харківська область стабільно перебуває серед лідерів в Україні за рівнем розрахунків за спожитий газ. Кожен день ситуація змінюється, але ми стабільно займаємо в рейтингу розрахунків за спожитий газ 9 -12 місце. Незважаючи на те, що у нас одна з найбільших загальних сум заборгованості за спожитий газ, за рівнем розрахунків ми знаходимося серед лідерів», - заявив сьогодні в ході робочого візиту до Барвінківського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  

За його словами, питання рівнів розрахунків за спожитий газ приділяється багато зайвої уваги. «Це внутрішнє питання взаєморозрахунків. У нас є свої певні вимоги, які стосуються компенсації за різницю в тарифах. Ніхто ж не каже, що половину від загальної суми, яку повинна область за спожитий газ, складає різниця в тарифах. 

Крім того, у нас дуже давно встановлено двоставковий тариф, і багато людей розбивають свої платежі на рівномірні частини і однаково платять протягом усього року. Саме тому у травні-червні рівень розрахунків сягає 180 - 200%, - відзначив Добкін.  - Минулого року область розрахувалася за спожитий газ на 87%, і це без врахування різниці в тарифах. Такого показника ніколи раніше не було».