Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році з території Харківської області планується вивезти близько тисячі тонн пестицидів

У 2011 році з території Харківської області планується вивезти близько тисячі тонн пестицидів

На умовах співфінансування з державного бюджету та бюджету Харківської області в 2011 році планується вивезти з території регіону близько тисячі тонн пестицидів і агрохімікатів, не придатних до використання. Про це 8 лютого під час підсумкової наради за результатами роботи ГУ МНС України в Харківській області в 2010 році повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«Ми вже практично добилися фінансування в розмірі 15 мільйонів гривень з державного бюджету на вивезення пестицидів. Ми до цієї суми додаємо свої 6 мільйонів гривень для того, щоб вивезти пестициди і агрохімікати, які зберігаються на території нашої області. Цього року майже тисячу тонн буде вивезено», - повідомив голова області.

За словами Михайла Добкіна, це черговий приклад плідної співпраці обласної влади та керівництва країни.

«У нас дуже тісна взаємодія всіх гілок влади. Необхідні для життя регіону рішення приймаються миттєво, немає нічого, що могло б перешкодити злагодженій роботі. У нас налагоджена дуже тісна робота з Міністерством, практично жодне наше звернення не залишається без уваги, і відсоток вирішення тих питань, з якими ми звертаємося до Києва, доходить до 100», - підкреслив голова ХОДА.