Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочалося розширене засідання колегії Головного управління МНС в Харківській області

Розпочалося розширене засідання колегії Головного управління МНС в Харківській області

Голова ХОДА Михайло Добкін бере участь у розширеному засіданні колегії Головного управління МНС в Харківській області за підсумками роботи управління у 2010 році, яке проходить за участю першого заступника Міністра МНС України Михайла Болотських. Михайло Васильович позитивно оцінив роботу керівництва Харківської області по взаємодії з органами МНС: «Перед нами стоять важливі завдання, і тільки у тісній взаємодії ми можемо їх вирішувати».

Михайло Болотських також зазначив, що питання захисту населення і територій від виникнення надзвичайних ситуацій у Харківській області у 2010 році вирішувалися дійсно ефективно і якісно. «Це не просто слова, це констатація факту. Я дякую керівництву області і, перш за все, Михайлу Добкіну за увагу та допомогу нашим підрозділам у реалізації поставлених завдань», - підкреслив перший заступник міністра.

Перед початком засідання учасники наради ознайомилися із зразками рятувальної техніки та обладнання, які використовуються при ліквідації різних надзвичайних ситуацій. У ході наради буде проведений огляд подій, що відбулися в 2010 році, та проведено аналіз причин виникнення надзвичайних ситуацій.

Кращі співробітники МНС Харківського гарнізону отримають нагороди та почесні відзнаки Міністрерства надзвичайних ситуацій, Головного управління МНС в Харківській області, ХОДА, обласної та міської рад, міського голови.