Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми будемо продовжувати роботу по налагодженню співпраці бізнесу і влади. Михайло Добкін

Ми будемо продовжувати роботу по налагодженню співпраці бізнесу і влади. Михайло Добкін

Як зазначив 7 лютого під час підписання Меморандуму порозуміння між органами влади, пекарями і продавцями хліба голова ХОДА Михайло Добкін, подібні угоди дають видимий позитивний результат, тому робота у цьому напрямку буде продовжена і надалі.

«Хочу висловити слова подяки всім, хто скріпив наш Меморандум взаєморозуміння підписом. Це дійсно приклад співпраці бізнесу і влади. Минулорічний Меморандум дав нам реальну можливість зберегти стабільні ціни на хліб. Другий Меморандум, який ми підписали з торговими мережами, дозволив нам в Харківській області мати на ряд видів продукції найнижчі ціни. І третій Меморандум, який був підписаний в кінці минулого року з керівниками ринків, теж дав можливість не мати хаотичних стрибків ціни перед новорічними святами. Ми і далі будемо продовжувати роботу і в цьому плані», - підкреслив голова області.

За словами Михайла Добкіна, в рамках виконання умов Меморандуму обласна адміністрація зробить все необхідне, щоб у хлібопекарських підприємств було дешеве борошно з Аграрного фонду України в достатній кількості. Пекарям ж потрібно намагатися не знижувати обсяги випічки соціальних сортів хліба, на який зараз припадає 80% продажів.