Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Авторитет влади залежить в першу чергу від ставлення до громадян. Василь Хома

Авторитет влади залежить в першу чергу від ставлення до громадян. Василь Хома

«Авторитет влади залежить не тільки від соціально-економічних показників і місця в рейтингу, він в першу чергу залежить від того, як зустрічають людей в органах влади, і наскільки сумлінно ми ставимося до цієї роботи. Кожен чиновник, який приймає громадян, в першу чергу повинен приміряти на себе формулу «як би ти хотів, щоб ставилися до тебе». Виходячи з цього, ми з вами повинні розуміти, що одна паршива вівця в стаді може зіпсувати авторитет всіх людей, які працюють сумлінно», - зазначив сьогодні під час обласної селекторної наради заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома.

Він також підкреслив, що робота із зверненнями громадян це не формальність, це не дотримання інструкцій і положень, вона починається з відношення до заявників. «Якщо людина працює на державній службі, то вона повинна поводити себе відповідним чином, сумлінно і етично ставитися до громадян», - зазначив Василь Хома.

Він повідомив, що результати службової перевірки вчорашнього інциденту в громадській приймальні ХОДА будуть відомі сьогодні. «Усі винні будуть покарані. Висновки будуть абсолютно об'єктивними. Прошу всіх керівників зробити відповідні висновки і провести роз'яснювальну роботу серед співробітників, які ведуть первинний прийом. Хто б не звернувся до приймальні, ставлення має бути ввічливим», - зазначив Василь Хома.

Теги