Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Туристичні маршрути ознайомлять з культурними цінностями наших народів. Всеволод Філіпп

Туристичні маршрути ознайомлять з культурними цінностями наших народів. Всеволод Філіпп

«Туристичні, культурні та спортивні обміни - це ціла палітра проектів, які зараз набирають обертів в культурних взаєминах наших країн», - наголосив сьогодні Генеральний консул Російської Федерації в Харкові Всеволод Філіпп.  

У ході робочої наради керівництва Харківської області з представниками Генерального консульства Російської Федерації у м.Харкові з питань співробітництва та взаємодії протягом 2010 року та про подальші плани роботи на 2011 рік були підняті питання про підвищення ефективності культурних обмінів між двома країнами.

«Ми обговорювали, що необхідно зробити для того, щоб спільні культурно-туристичні маршрути привертали увагу більшої кількості представників молоді наших країн», - сказав Всеволод Філіпп.

За його словами, туристичні маршрути будуть здійснюватися не тільки по місцях бойової слави. «У Харкові дуже багато пам'ятних місць, пов'язаних з діяльністю великих людей в області науки, культури і мистецтва. Я думаю, що напередодні проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, будуть дуже корисні туристичні маршрути, які допоможуть гостям ознайомитися з культурними цінностями наших народів», - зазначив він.
 

Теги