Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортивно-оздоровча база «Бритай» повинна отримати друге життя. Євген Савін

Спортивно-оздоровча база «Бритай» повинна отримати друге життя. Євген Савін

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін у ході робочої поїздки в місто Лозову Харківської області оглянув спортивно-туристичну базу «Бритай».  

«Спортивно-оздоровчий табір мусить бути на порядок вище нині існуючого», - підкреслив заступник голови ХОДА.

За його словами, рівень сьогоднішньої табору не відповідає вимогами до якісного оздоровлення дітей. «Ми домовилися з керівництвом міста Лозова та керівництвом Лозівського району, що вони зроблять все необхідне для того, щоб на Брітайском водосховищі з'явився оздоровчий табір, який відповідає всім вимогам якісного оздоровлення дітей. Ця спортивно-оздоровча база повинна отримати друге життя», - акцентував він. 

Спортивно-туристична база «Бритай» розташована на земельній ділянці площею 5 га прибережної смуги водосховища Брітай. На балансі бази знаходиться павільйон площею 232 кв. м, 2 фінських будиночки для відпочинку площею 57,8 кв. м кожний і 3 металевих побутових вагончиків площею 12 кв. м кожний. Рекреаційна зона спортивної бази забезпечена пляжем, волейбольним майданчиком, тренажерним комплексом, зонами відпочинку, кімнатою гігієни, душовими. 

У 2002 році, рішенням виконавчого комітету Лозівської міської ради від 18.09.2002, майно бази відпочинку «Бритай» було придбано у комунальну власність Лозівської міської ради для відділу освіти. Наметове містечко працює в період літніх канікул з 01 червня по 31 серпня. На період перебування дітей влітку залучаються волонтери з числа вихователів, спортивних інструкторів та медичних працівників.