Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кушнарьов - один з найяскравіших політиків за всю історію незалежної України. Михайло Добкін

Кушнарьов - один з найяскравіших політиків за всю історію незалежної України. Михайло Добкін

«Євген Петрович Кушнарьов - один з найяскравіших політиків за всю історію незалежної України», - заявив голова ХОДА Михайло Добкін у інтерв'ю інформаційному агентству «УНІАН».  Він нагадав, що Євген Кушнарьов саме в Харкові реалізував себе як лідер місцевого самоврядування, був одним із засновників, а потім і керівників Асоціації міст України та успішно керував областю. «Сьогодні ми тільки намагаємося досягти тих показників, які він демонстрував у свій час», - підкреслив Михайло Добкін.  

На його думку, повною мірою масштаб особистості Євгена Кушнарьова став зрозумілий в період роботи у Верховній Раді: «Він, як ніхто, вмів вести політичні дискусії - інтелігентно, толерантно і в той же час принципово, твердо і неухильно стоячи на своїй позиції. Нещодавно була висловлена цікава думка, що Кушнарьов є засновником харківської політичної школи. І це дійсно так. Він учив своїм прикладом бачити на багато кроків вперед, як художник, мав свою техніку, свої можливості, своє розуміння життя. Словом, він був неординарний». 

Михайло Добкін відзначив, що чотири роки, прожиті без Євгена Кушнарьова, довели, що він як і раніше затребуваний у політиці: сучасні політики звертаються до його висловлювань, думають про те, як би він міг вплинути на ті чи інші процеси.