Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківській міліції вручили 22 службових автомобіля

Харківській міліції вручили 22 службових автомобіля

Сьогодні в ході урочистого розведення нарядів міліції, що заступають на охорону громадського порядку, начальник Головного управління МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Михайло Мартинов вручив підрозділам міліції ключі від нових службових автомобілів.

«Сьогодні органи влади і Міністерство внутрішніх справ особливу увагу приділяють технічному оснащенню підрозділів міліції. У минулому році ми отримали автотранспорт і засоби зв'язку. Сьогодні ми додатково вручаємо ще 22 одиниці автотранспорту для підрозділів «Беркут», «Сокіл», конвойної служби та оперативних нарядів. Належне забезпечення автотранспортом дозволяє нам своєчасно реагувати на злочини», - заявив він. 

Автомобілі були отримані з фондів Міністерства внутрішніх справ для використання на території Харківської області і наказом начальника Головного управління закріплені: 3 легкових автомобілі та автобус - за батальйоном міліції особливого призначення «Беркут», 14 легкових автомобілів - за оперативними підрозділами Головного управління, автомобіль типу «Автозак» і легковий автомобіль - за батальйоном конвойної служби міліції, мікроавтобус та легковий автомобіль - за відділом швидкого реагування «Сокіл».