Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обладміністрація позитивно оцінює роботу територіального управління Держгірпромнагляду в Харківській області

Харківська обладміністрація позитивно оцінює роботу територіального управління Держгірпромнагляду в Харківській області

Як відзначив 2 лютого під час засідання Ради територіального управління Держгірпромнагляду в Харківській області перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, в обласній адміністрації позитивно оцінюють роботу управління за 2010 рік. У той же час він підкреслив, що незважаючи на це, одним із завдань для управління на поточний рік є оптимізація в рамках адміністративної реформи.

«Харківська обласна державна адміністрація позитивно оцінює роботу вашого управління за 2010 рік. Грунтується така оцінка, перш за все, на показниках зниження кількості травм і смертей на виробництві, а також на тому, що на теруправління немає резонансних скарг, претензій, заяв, що свідчить про здорову атмосферу в колективі. Крім того, я сьогодні тут почув, що представники профспілки дякують роботодавцям, а це, вірогідно, заслужена оцінка.

Звичайно, розслаблятися не можна, особливо враховуючи, що Харківська область є досить складним виробничим центром усіх галузей народного господарства. Вам необхідно активізувати роботу з головних напрямків, тим більше, що адміністративна реформа, яка проводиться в країні, стосується і вашого управління. Безумовно, реорганізація і передислокація сил не повинна шкодити головному завданню, яке поставлено перед вашим управлінням, а це - життя людини», - підкреслив Володимир Бабаєв, звертаючись до учасників засідання.

Також він зазначив, що керівництво області готове підтримати територіальне управління у всіх раціональних починаннях. За словами Володимира Бабаєва, одним з основних завдань для органів влади на найближче майбутнє є доопрацювання законодавчої бази з охорони праці.