Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для кредитування Аграрного фонду України буде виділено 5 млрд. грн. Віталій Алексейчук

Для кредитування Аграрного фонду України буде виділено 5 млрд. грн. Віталій Алексейчук

Сьогодні Україна може не тільки забезпечити своє населення якісною сільськогосподарською продукцією, а й експортувати її за межі країни. Про це сьогодні заявив заступник начальника Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук.  

«Європа сьогодні потребує нашої якісної сільськогосподарської продукції, - зазначив він.- Експортуючи вітчизняну продукцію за кордон, ми зможемо значно покращити фінансовий стан України, її бюджету».

Віталій Алексейчук зазначив, що держава робить все можливе, щоб підтримати вітчизняного сільгоспвиробника.«У 2011 році Кабінет міністрів України випустить облігації внутрішньої державної позики на суму 5 млрд грн для кредитування Аграрного фонду», - повідомив заступник голови ХОДА. 

Також він зазначив, що в Харківській області підготовлено хороший фундамент для врожаю 2011 року.«Сьогодні у нас в дуже доброму стані знаходяться озимі культури, які ми засіяли на площі 487,4 тис. га. - зазначив Віталій Алексейчук. - Я думаю, що ми виконаємо, поставлене перед нами завдання зі збору зернових і створимо і запас на майбутні роки».