Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обсяги фінансування будівництва станції метро «Перемога» стануть відомі після розподілу коштів держбюджету

Обсяги фінансування будівництва станції метро «Перемога» стануть відомі після розподілу коштів держбюджету

В ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що точні обсяги фінансування, яке надійде для будівництва станції метро «Перемога» з державного бюджету, стануть відомі найближчим часом.   

«Сьогодні значна частина коштів державного бюджету, яка буде спрямовуватися на капітальні витрати, ще не затверджена і по регіонах не розписана. Коли ми дізнаємося порядок розподілу цих коштів, ми дізнаємося, яка сума нам у цьому році надійде на будівництво цієї станції. Виходячи з цих даних, ми будемо коригувати терміни запуску "Перемоги". Доки чекаємо добрих новин і сподіваємося, що побудуємо її в мінімальні терміни», - заявив голова ХОДА. 

 Михайло Добкін нагадав, що в проектній документації станція носить назву «Проспект Перемоги», але на одній із сесій міськради станція буде перейменована і отримає назву «Перемога». «Разом з перейменуванням - через те, що проекту, який робили для будівництва цієї станції, вже 19 років, якщо не помиляюся, - буде змінено її зовнішній вигляд, і станція буде повністю відповідати назві «Перемога», - підкреслив він. 

В середньострокових планах по будівництву метро в Харкові - освоїти напрямок від пр. Гагаріна у бік аеропорту до вул. Одеської.