Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зобов'язані скорочуватися кількісно, і повинні налагодити зовсім інший взаємозв'язок на горизонтальному регіональному рівні. Михайло Добкін

Ми зобов'язані скорочуватися кількісно, і повинні налагодити зовсім інший взаємозв'язок на горизонтальному регіональному рівні. Михайло Добкін

Після реорганізації різних територіальних представництв міністерств і відомств відбудуться не тільки кількісні зміни чисельності працюючих в цих структурах, а й якісні зміни в їх роботі. Упевненість у цьому в ефірі програми «Зворотний зв'язок» обласного державного радіо висловив голова ХОДА Михайло Добкін:

«Позиція Президента в цьому питанні абсолютно державна - місцеві проблеми краще знають на місцях. Тому все, що не стосується силового блоку, віддається на місця - і кадрова політика в плані призначень, і передача цих структур після реорганізації в підпорядкування різних управлінь облдержадміністрації».

Як приклад абсолютно нерозумного утримання величезного штату співробітників Михайло Добкін навів діяльність в Харківській області управління меліорації і водного господарства: «Це управління налічує 821 працівника! А меліорації в області немає! Сьогодні із землі викопали і здані на металобрухт всі системи меліорації, які створювалися за часів СРСР, 95% систем не працює».

«Ми просто зобов'язані скорочуватися кількісно, і повинні налагодити зовсім інший взаємозв'язок на горизонтальному регіональному рівні»,- підкреслив голова ХОДА.