Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з представниками харківських ЗМІ

Михайло Добкін зустрівся з представниками харківських ЗМІ

31 січня голова ХОДА Михайло Добкін під час традиційної зустрічі з представниками харківських ЗМІ «Чай з губернатором» обговорив з журналістами найбільш актуальні для регіону теми. Зокрема, голова області розповів про перспективи будівництва і ремонту доріг на Харківщині, а також розкрив туристичне майбутнє регіону.

Також в ході розмови було порушено тему бюджету області і держави в цілому на 2011 рік. Як зазначив Михайло Добкін, на даний момент бюджет Харківської області виконується так, як і очікувалося.

«В абсолютних цифрах майже на 2,5 мільйона гривень зросла дохідна частина в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Якщо взяти бюджетів усіх рівнів, які так чи інакше пов'язані з обласним, то це 7,5 мільйона гривень. І це січень, коли ділова активність дуже низька. Сподіваємося, що подальші результати будуть ще кращими, і ми отримаємо необхідність не просто виконати бюджет, але ще й отримаємо необхідні фінанси для вирішення проблем регіону», - сказав він.

Інтерес журналістів викликало також питання адміністративної реформи, яка реалізується в Україні в цілому та в Харківській області, зокрема. Крім цього в ході зустрічі Михайло Добкін розкрив перспективи Харківщини в сфері міжрегіонального співробітництва з сусідніми регіонами Російської Федерації.