Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лише в тісній взаємодії влади та бізнесу можна досягти значних економічних результатів. Олександр Гусаров

Лише в тісній взаємодії влади та бізнесу можна досягти значних економічних результатів. Олександр Гусаров

З 1994 року на території Печенізького району успішно працює ПрАТ «Фінпрофіль» - підрозділ великого фінського концерну. З моменту свого заснування на Харківщині підприємство витримало низку перетворень і сьогодні входить у трійку лідерів серед країн СНД з верстатобудування.

Голова Печенізької РДА Олександр Гусаров відвідав з робочим візитом підприємство, ознайомився з основними ланками виробництва та поспілкувався з керівництвом - президентом ПрАТ «Фінпрофіль» Маркку Юлха-Олліла, його заступником Тоомасом Куллеркупом та керівником Печенізького відділення Г. Мариненко.

Як зазначив під час зустрічі голова РДА, основним користувачем продукції ПрАТ «Фінпрофіль» є будівельна галузь, яка сьогодні, на жаль, переживає не найкращі часи. Але незабаром все має змінитися, вважає Олександр Сергійович, тому об’єми виробництва зростатимуть.

«Наш губернатор Михайло Добкін приділяє велику увагу залученню інвестицій в область. Тому створюються робочі групи, проходять зустрічі з потенційними інвесторами. Звичайно, що ми в нашому Печенізькому районі, теж зацікавлені в таких підприємцях. І завжди «за» прихід нових інвесторів, розвиток вашого підприємства»,- сказав Олександр Сергійович.

Розвиток підприємства дасть змогу створювати нові робочі місця, які допоможуть працевлаштувати дієздатне населення району, що буде вигідно і для керівництва «Фінпрофілю», оскільки підприємство скоротить свої витрати на перевезення робочої сили.

Голова РДА запевнив, що буде на всіх рівнях порушувати питання забезпечення замовлень на високотехнологічне обладнання ПрАТ „Фінпрофіль”. «Лише в тісній взаємодії влади та бізнесу можна досягти значних економічних результатів», - підкреслив Олександр Гусаров.