Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідність у скороченні окремих територіальних представництв викликана дублюванням їх функцій з іншими органами. Валентин Дулуб

Необхідність у скороченні окремих територіальних представництв викликана дублюванням їх функцій з іншими органами. Валентин Дулуб

У ході наради з питань оптимізації діяльності територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, яка відбулася в Харкові 28 січня, заступник голови ХОДА Валентин Дулуб підкреслив,що значна частина територіальних представництв дублюють функції одне одного, і в результаті з бюджету двічі оплачується одна й та ж робота.

«Необхідність у скороченні окремих територіальних представництв викликана, в першу чергу, дублюванням їх функцій з іншими органами. Наприклад, інспекція з охорони навколишнього середовища дублює деякі вже існуючі органи: те же водне, лісове господарство.Таким чином, вона намагається увійти в зону компетенції інших управлінь, які цілком справляються зі своїми обов'язками самостійно. А сама екологічна інспекція, на мою думку, в цілому повинна забезпечити екологічну безпеку регіону і глобально розглядати цю проблему, а не намагатися вплинути на роботу тієї чи іншої вузької галузі», - підкреслив Валентин Дулуб.

За словами заступника керівника області, тільки в його сфері діяльності перебуває кілька територіальних представництв, які дублюють чиїсь функції.