Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Районні газети Харківської області ініціюють співпрацю з бєлгородськими колегами

Районні газети Харківської області ініціюють співпрацю з бєлгородськими колегами

Районні ЗМІ Харківської області готові розширювати інформаційне співробітництво з колегами з Бєлгородської області Російської Федерації. Зокрема, Золочівська районна газета ініціює підписання угоди про співпрацю з колегами з Грайворонського району Бєлгородської області.

Як відзначила 25 січня в ході спільного засідання Асоціації регіональної преси в Харківській області начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, найближчим часом буде розглянуто юридичну можливість підписання такої угоди в силу різних законодавств. У той же час вона підкреслила, що співпраця в інформаційній сфері між Харківською і Бєлгородською областями у 2011 році буде розширюватися.

«Ми будемо активно працювати з Бєлгородською областю. У мене є інформація про те, що російська сторона дуже зацікавлена в такій співпраці, і вже закладено на федеральному рівні фінансування створення єдиного сервера, який дозволить обмін інформації на міжрегіональному рівні. Вже в лютому ми зустрінемося з бєлгородськими колегами і обговоримо це питання», - повідомила Вікторія Маренич.