Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкриттям книжкової виставки та виставки художніх робіт ми почали цикл святкових заходів, присвячених 20-річчю Незалежності України. Євген Савін

Відкриттям книжкової виставки та виставки художніх робіт ми почали цикл святкових заходів, присвячених 20-річчю Незалежності України. Євген Савін

Відкриттям книжкової виставки та виставки художніх робіт у фойє Будинку рад розпочався цикл святкових заходів, присвячених 20-річчю Незалежності України. Про це сьогодні в ході урочистої церемонії відкриття виставки сказав заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. «Сьогодні ми не просто представили продукцію харківських видавців, а почали святкування 20-річчя Незалежності нашої країни, - зазначив Євген Савін.- Ми вирішили розпочати з літератури та художніх творів, але виставка буде розширюватися. Ми плануємо, що до Дня святкування 20-річчя Незалежності України виставка буде включати в себе всі прояви творчості наших земляків. Я впевнений, що це буде грандіозна виставка».

За словами заступника голови ХОДА, виставка не випадково стартує у фойє Будинку рад. «Сьогодні Харківська облдержадміністрація та Харківська обласна рада - це центр тяжіння всього найкращого, центр культурних та економічних ініціатив життя Харківського регіону. Вся наша робота, всі наші проекти спрямовані на те, щоб Харківський регіон став найкомфортнішим для його мешканців», - підкреслив Євген Савін.

На завершення урочистої частини заступник голови ХОДА привітав усіх присутніх з початком виставки і з початком святкувань 20-річчя Незалежності України.