Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін про улюблену музику

Михайло Добкін про улюблену музику

Відповідаючи на запитання у ході он-лайн конференції в прес-центрі газети «Комсомольська правда в Україні» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що не є прихильником якогось певного стилю в музиці.

«Люблю джаз, люблю джаз-рок. Ніколи не був прихильником якогось одного стилю музики, слухав різну, за винятком того, що в нашому суспільстві називається шансоном. Хоча іноді і той же Віллі Токарєв, і Шуфутинський могли у мене бути серед дисків. Дуже подобається «Simply Red», Баррі Уайт.
Моя старша дочка багато розповідає про нову музику, дуже сподобалася Еммі Вайнхаус. Навіть якщо десь опинюся в Європі, і буде її концерт, обов'язково сходжу. Подобається Мадонна, був на її концерті», - сказав голова ХОДА.

Також Михайло Добкін розповів, як змінювалося його ставлення до українських груп: «Свого часу я дуже пишався, що ВВ, «Океан Ельзи» в Росії є суперпопулярними, пишався, що вони грають українську музику. Але після того, як вони полізли до політики, я перестав їх слухати і вимикаю радіо, коли вони виступають».