Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі українці різні, але нам потрібно знайти силу в нашій різноманітності і використовувати її на творення, а не на руйнування. Михайло Добкін

Всі українці різні, але нам потрібно знайти силу в нашій різноманітності і використовувати її на творення, а не на руйнування. Михайло Добкін

Мешканці різних регіонів України мають багато відмінностей, але все-таки набагато більше є того, що об'єднує всіх українців в єдиний народ. Як відзначив 21 січня в ході суспільно-політичного ток-шоу «Шустер LIVE» на Першому національному телеканалі голова ХОДА Михайло Добкін, для того, щоб згладити розбіжності, потрібно більше спілкуватися один з одним на різних рівнях. Зокрема, Харківська і Львівська області для цього підписали угоду про співпрацю.

«У минулому році між Харківською та Львівською областями був підписаний договір про співпрацю в гуманітарній сфері. Ми домовилися обмінюватися дитячими творчими колективами, спортивними командами, проводити змагання і творчі вечори на обох територіях. І що найголовніше, ми домовилися на майбутнє літо обмінюватися для відпочинку дітьми - харківських дітей відправляти для відпочинку у Львівську область, а у себе приймати дітей зі Львова», - повідомив голова області.

За його словами, кожна людина, приїхавши в інший регіон, знайде там для себе багато нового і цікавого.

«Коли до Харкова приїхав працювати Ігор Михайлович Шурма, корінний львів'янин, і потрапив вперше на концерт творчих колективів з нагоди якогось свята, він був вражений, бо не міг собі уявити, що в Харківській області така кількість україномовних ансамблів, так танцюють українські танці, стільки дітей співають українські пісні, причому роблять це не гірше, ніж у Львові.

Я далекий від думки, що ми будемо зовсім однаковими. Звичайно, є народи, які настільки унітарні, що їх практично ніщо не роз'єднує. Ми різні, але таких країн дуже багато. Давайте знайдемо силу в нашій різноманітності і будемо її використовувати на творення, а не на руйнування», - сказав Михайло Добкін.