Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В рамках спільного проекту з МБРР в області відремонтовано 21 приміщення районних управлінь праці та соціального захисту населення. Ігор Шурма

В рамках спільного проекту з МБРР в області відремонтовано 21 приміщення районних управлінь праці та соціального захисту населення. Ігор Шурма

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, на сьогодні в рамках реалізації спільного проекту з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в області 21 управління праці та соціального захисту населення із 40 завершило ремонтні роботи в межах виділених асигнувань. Решта 19 управлінь завершують ремонт. Самостійно ремонтно-будівельні роботи за рахунок коштів місцевого бюджету проведені в Московському районі м.Харкова та в Дергачівському районі.

В рамках проекту на ремонтні роботи Харківській області виділено 9,4 млн.грн. На цей час ремонтні роботи в управліннях праці та соціального захисту населення в цілому по області виконано на 68 %. Загальна вартість виконаних робіт склала 6,4 млн. грн. На проведення ремонту приміщень додатково залучено 2,2 млн. грн. коштів місцевих бюджетів.

За словами Ігоря Шурми, роботи, які проводяться в управліннях, покращують умови обслуговування отримувачів субсидій та допомог. У 2010 році в області майже 276,3 тис. осіб або сімей отримували соціальні допомоги. Сума витрат на ці виплати склала 1,26 млрд. грн.

Заступник голови ХОДА також повідомив, що наступним етапом реалізації проекту буде забезпечення управлінь праці та соціального захисту комп’ютерами та програмним забезпеченням з метою запровадження єдиного стандарту обслуговування громадян. «Відтак, перелік документів, форма подачі, організації роботи буде однаковою для всіх людей, які мешкають в Харківській області», - зазначив Ігор Шурма.