Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фінансування капітальних вкладень в соціальну сферу Харківської області в 2011 році буде як мінімум на рівні 2010 року. Михайло Добкін

Фінансування капітальних вкладень в соціальну сферу Харківської області в 2011 році буде як мінімум на рівні 2010 року. Михайло Добкін

У 2011 році в Харківській області буде приділятися особлива увага розвитку пріоритетних напрямків, зазначених у Стратегії сталого розвитку регіону. У числі таких знаходиться в першу чергу промисловість, сільське господарство, а також соціальна сфера. Програма соціально-економічного розвитку Харківської області, де детально будуть зазначені основні напрямки, які будуть розвиватися в поточному році, буде прийнята на найближчій сесії Харківської обласної ради.

Як повідомив у ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, незважаючи на дефіцит коштів, фінансування основних програм соціальної сфери не буде знижуватися.

«Незважаючи на неоднозначну оцінку бюджету 2011 року, я відповідально заявляю, що фінансування, яке ми будемо розподіляти на охорону здоров'я, освіту, соціальну сферу, буде як мінімум на рівні 2010 року. А в окремих пунктах ми навіть зможемо його збільшити», - відзначив голвоа області.

У цілому, за його словами, в 2011 році основна увага буде приділятися найбільш перспективним галузям, які в короткий термін можуть дати позитивний ефект.

«Увагу потрібно приділяти всьому, але на все ніколи не вистачає фінансування.Тому ми постараємося розвивати те, що є найбільш пріоритетним для області, то, що принесе максимально швидкий результат і буде по співвідношенню вкладених грошей і кінцевого результату найбільш цікавим, важливим і сприятиме розвитку і залученню інвестицій»,- підкреслив Михайло Добкін.