Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні «Турбоатом» працює в стабільному політико-економічному просторі. Віктор Суботін

Сьогодні «Турбоатом» працює в стабільному політико-економічному просторі. Віктор Суботін

Як повідомив генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Субботін, підприємство повністю забезпечене замовленнями на поточний рік і має хороші перспективи для розвитку. «Підсумки роботи за минулий рік свідчать, що завод працює успішно, ми маємо хороші темпи зростання обсягів реалізації, маємо прибуток до 200 мільйонів гривень і стільки ж податків. У підприємства хороший портфель замовлень на поточний рік, за рахунок чого ми плануємо і в цьому році забезпечити темпи зростання до 130%», - повідомив директор підприємства.

За його словами, велике значення для розвитку підприємства має політична і економічна стабільність в країні і в регіоні.

«Сьогодні підприємство працює у стабільному політико-економічному просторі. Нарешті ліквідовано всі негативні процеси, які заважали нам працювати в колишні роки, і сьогодні ми спокійно працюємо в тісному контакті з урядом України, з обласною державною адміністрацією та за підтримки харківської мерії. Ми з упевненістю дивимося в майбутнє. Я думаю, будуть прийняті всі ті рішення, які важливі для подальшого розвитку машинобудування Харківщини і зокрема, «Турбоатому», - підкреслив Віктор Субботін.