Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив Миколі Міхну Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації

Михайло Добкін вручив Миколі Міхну Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації

20 січня голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з генеральним директором ВАТ «Турбоатом» Віктором Суботіним та заступником головного конструктора спеціального конструкторського бюро «Турбогідромаш» ВАТ «Турбоатом» Миколою Міхном. У ході зустрічі голова області відзначив велике значення роботи колективу підприємства для позитивного іміджу Харківщини в інших державах.

«Будучи мером, перебуваючи в різних країнах і містах, я бачив, що визначальним чинником для упізнаваності Харкова є ряд підприємств, серед яких і «Турбоатом». Свою славну сторінку в історію міста підприємство вже давно вписало, а зараз пише вже новітню історію», - зазначив Михайло Добкін.

У ході зустрічі голова ХОДА вручив Миколі Міхну Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації.

«За вашу працю, за прославляння нашого рідного краю і все, що ви робите для людей, дозвольте вручити вам вищу нагороду нашої області - Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації. Це оцінка вашої праці територіальною громадою Харківської області», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до одного з провідних фахівців «Турбоатому».