Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь в урочистому богослужінні з нагоди свята Хрещення Господнього

Михайло Добкін взяв участь в урочистому богослужінні з нагоди свята Хрещення Господнього

19 січня голова ХОДА Михайло Добкін взяв участь у святкових заходах з нагоди Хрещення Господнього у відреставрованому Саржиному Яру. Голова області був присутній при урочистому богослужінні безпосередньо у парку відпочинку, а після освячення Купелі занурився в крижану воду.

Як Михайло Добкін зазначив після купання, протягом року він займався спортом, тому не боїться застудитися у холодній воді. Крім того, він звернув увагу, що в свято Хрещення вода, навпаки, приносить тільки здоров'я.

«Я не знаю жодного випадку, щоб після купання в ополонці на Хрещення хто-небудь захворів. У таку воду входять тільки раз на рік», - сказав він.

Вранці голова ХОДА брав участь у святковому богослужінні в храмі. За його словами, там він молився за здоров'я своїх близьких і всіх харків'ян, а також прийняв святе причастя.

Усім жителям Харкова і області Михайло Добкін побажав, щоб вони відчували себе в своїй країні, як у рідному домі, і змогли спільними зусиллями зробити Україну по-справжньому сильною і комфортною для життя.