Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Не пізніше березня ми побачимо абсолютно іншу картину взаємодії територіальних представництв Міністерств та відомств. Михайло Добкін

Не пізніше березня ми побачимо абсолютно іншу картину взаємодії територіальних представництв Міністерств та відомств. Михайло Добкін

Адміністративна реформа, яка реалізується в Україні, полягає не просто в скороченні кількості чиновників, а в оптимізації роботи всіх державних структур, - підкреслює голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, реформування державного апарату дозволить зробити його не тільки більш дешевим, але і більш ефективним.

«Я думаю, що не пізніше березня ми з вами побачимо абсолютно іншу картину взаємодії територіальних представництв Міністерств та відомств. Але це буде не просто скорочення, буде дуже серйозно змінена система взаємодії всіх регіональних територіальних представництв Міністерств та відомств на горизонтальному рівні - тут в області, і по вертикалі - з Києвом»,- підкреслив Михайло Добкін під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо 17 січня.

За його словами, за допомогою адміністративної реформи вдасться не тільки припинити дублювання одних і тих самих функцій різними установами, а й сформувати чітку структуру замовника, виконавця і контролера тих чи інших дій або програм в різних сферах. На даному етапі в підпорядкуванні кожного Міністерства знаходяться всі перераховані структури, що стосуються його профілю, в тому числі і контролюючі, що часто негативно позначається на якості роботи.