Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом 2011 року у Харківській області проводитимуться каскадні тренінги з питань реалізації ґендерної політики в системі державного управління

Протягом 2011 року у Харківській області проводитимуться каскадні тренінги з питань реалізації ґендерної політики в системі державного управління

За інформацією Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, з січня 2011 року в Харківській області розпочались каскадні тренінги з питань реалізації ґендерної політики в системі державного управління, що проводяться за підтримки Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні ЄС-ПРООН.

З початку року в Харківській області проведено 3 тренінги, в яких взяли участь фахівці Головного управління статистики в Харківській області, Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Харківській області та магістранти Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при президентові України.

Метою тренінгів є підвищення рівня поінформованості, ґендерної чутливості та культури державних службовців, представників та представниць органів місцевого самоуправління м. Харкова та Харківської області. У програмі тренінгів: ознайомлення із законодавчою базою міжнародного та національного рівнів, напрямами державної політики у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, впровадженням комплексного ґендерного підходу в діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.

Організаторами тренінгів є Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Харківський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України.

Тренінги проводяться сертифікованими тренерами Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні ЄС-ПРООН.