Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Балаклійському районі планується відкрити декілька нових груп дошкільного виховання

У Балаклійському районі планується відкрити декілька нових груп дошкільного виховання

Голова Балаклійської районної державної адміністрації Іван Столбовий провів особистий прийом громадян у Червоногусарівській сільраді. Під час прийому розглядались питання відкриття нових груп дошкільного виховання у районі, врегулювання автобусного розкладу, обладнання молитовної кімнати, надання матеріальної допомоги та ін.

Зокрема, під час прийому було порушено питання відкриття дитячого садка на базі школи в селі Червона Гусарівка, в якому проживають 60 дітей дошкільного віку. Для облаштування дитячого садка на першому поверсі школи є три кімнати з окремим входом, вже вирішене питання подачі до них води.

Як зазначив Іван Столбовий, відкриття навчально-виховних комплексів на базі загальноосвітніх шкіл є пріоритетним напрямком у соціально-економічному розвитку Балаклійщини. Останнім часом додаткові групи для виховання дітей відкрились у Балаклії, с.Савинці, незабаром така група з’явиться у с.Жовтневому Асіївської сільради, для низки інших населених пунктів готується проектна документація. За словами керівника району, в поточному році планується виготовити 3-4 проекти під облаштування майбутніх НВК.