Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обласна державна адміністрація готова до співпраці з усіма громадськими організаціями Харківщини. Євген Савін

Харківська обласна державна адміністрація готова до співпраці з усіма громадськими організаціями Харківщини. Євген Савін

У 2011 році в Харківській області буде створено кілька громадських рад, які покликані допомогти керівництву регіону знаходити шляхи вирішення основних проблем тієї чи іншої галузі. Як відзначив в ході прес-конференції 13 січня заступник голови ХОДА Євген Савін, обласна адміністрація готова до співпраці з усіма громадськими організаціями регіону.

«Президент поставив завдання, щоб всі дії державної влади були прозорі і доступні громадськості. Якщо буде бажання у суспільства створювати будь-які ради, які дають можливість бачити проблеми та знаходити шляхи їх вирішення - обласна державна адміністрація в цьому плані завжди відкрита і готова до співпраці з усіма громадськими рухами Харківської області», - підкреслив Євген Савін.

За його словами, в 2011 році при обласній адміністрації буде створена Студентська рада, до якої увійдуть представники всіх вузів області, Харківська громадська радс з представників усіх громадських організацій, а також Рада політичних партій при голові ХОДА.