Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде збудовано 3 фізкультурних оздоровчих комплекси та 3 футбольних поля

У Харківській області буде збудовано 3 фізкультурних оздоровчих комплекси та 3 футбольних поля

У 2011 році в 3 районах Харківської області будуть збудовані фізкультурні оздоровчі комплекси. Також за допомогою Кабінету Міністрів планується відкрити 3 футбольних поля зі штучним покриттям. Про це в ході прес-конференції 13 січня повідомив заступник голови ХОДА Євген Савін.

«Ми хочемо збудувати економічно вигідні фізкультурні оздоровчі комплекси. Така програма є в державі, такі програми вже діють у Росії. Якщо капітальне будівництво нам обійдеться в 10 мільйонів гривень, то такий фізкультурний комплекс ми зможемо побудувати за 2,5 - 3 мільйони гривень. При цьому вони з себе представляють великий спортзал, в якому можна буде займатися фізкультурою, грати у футзал, баскетбол, волейбол - тобто, проводити будь-які заняття, які можливі в закритому приміщенні», - розповів Євген Савін.

За словами заступника керівника області, один з таких комплексів буде побудований в Боровій. Крім цього в усіх районах області планується відкрити по кілька вуличних тренажерів, а ще в 3 районах будуть відкриті нові футбольні поля.

«Ми плануємо побудувати 3 футбольних поля з синтетичним покриттям. Одне велике, а два - розміром в половину стандартного поля. Їх нам виділяє Кабінет Міністрів, а ми на себе беремо всю підготовчу частину - підготовку землі, фундамент, освітлення, підходи, огорожу. Фактично участь держави та області рівні», - повідомив Євген Савін.