Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уряд ухвалив рішення провести масштабну роз'яснювальну кампанію щодо пенсійної реформи. Андрій Черкасов

Уряд ухвалив рішення провести масштабну роз'яснювальну кампанію щодо пенсійної реформи. Андрій Черкасов

На даний момент в Україні проводиться масштабна роз'яснювальна кампанія, в рамках якої виносяться на обговорення всі питання, що стосуються пенсійної реформи. Як відзначив в ході прес-конференції 12 січня заступник Міністра праці та соціальної політики Андрій Черкасов, це дозволить уникнути масових заворушень.

«Для того, щоб не було так званого «пенсійного майдану», ми сьогодні проводимо такі наради. Можна було в грудні швидко всі нововведення запровадити, але позиція керівництва країни така, що потрібно обговорювати всі важливі питання. Можливо, будуть внесені корективи в законопроект, адже його депутати будуть роглядати вже за підсумками таких зустрічей.

Ми вислухаємо думку всіх зацікавлених сторін, і суспільство отримає правдиву інформацію, а не ті чутки і вигадки політиків, які виникають у деяких ЗМІ. Уряд ухвалив рішення провести масштабну, чесну роз'яснювальну кампанію. До пенсійної реформи потрібно було підходити ще кілька років тому, але заважала політика», - підкреслив Андрій Черкасов.