Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році в Золочівському районі планується вирішити низку проблем у сфері ЖКГ

У 2011 році в Золочівському районі планується вирішити низку проблем у сфері ЖКГ

У Золочівському районі в 2010 році було реалізовано ряд проектів у сфері житлово-комунального-господарства. Зокрема, у селах Гур'їв Козачок та Лютівка було здійснено пуск газу. Також було відремонтовано дитячі садочки в селах, відкрито додаткові групи, профінансовано заміну вікон в шкільних закладах, що беруть участь в проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» і багато іншого.

Про це повідомляє офіційний сайт Золочівської РДА.

За словами начальника відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Золочівської райдержадміністрації Тетяна Ясиньова, те, що за браком коштів не змогли зробити у 2010 році, неодмінно потрібно надолужити у 2011 році.

У планах на поточний рік – зберігати напрацьовані тенденції по благоустрою населених пунктів, здійснювати їх газифікацію. Потрібно вирішити питання вивозу твердих побутових відходів на території сільських рад. На даний момент даною проблемою, наслідуючи приклад Золочівської селищної ради, займається лише Довжицька сільська рада.

Окрім цього в 2011 році буде здійснено капітальний ремонт системи водозабезпечення селища Золочів та села Одноробівки. Проекти на реконструкцію даних об’єктів майже готові. Також цього року в Золочівському районі планується реконструювати звалище твердих побутових відходів «Лисиця», розчистити русло річки Уди та активізувати створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків для фінансування капітальних ремонтів.