Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Федорівка Великобурлуцького району відкрився дошкільний підрозділ навчально-виховного комплексу

У селі Федорівка Великобурлуцького району відкрився дошкільний підрозділ навчально-виховного комплексу

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв, голова обласної ради Сергій Чернов та начальник Головного управління освіти та науки ХОДА Роман Шаповал взяли участь в урочистій церемонії відкриття дошкільного підрозділу навчально-виховного комплексу у селі Федорівка Великобурлуцького району. Дошкільний підрозділ розміщений у приміщенні Федорівської загальноосвітньої школи, де вивільнили та ізолювали частину приміщення першого поверху, обладнали окремий вхід, створили належні санітарно-гігієнічні умови для дітей.

У приміщенні обладнано спальну, ігрову та навчальну кімнати, де перебуватимуть та навчатимуться 13 дітей. Також обладнано роздягальню та туалет. Проведений ремонт каналізаційної системи. Придбані меблі, іграшки, посуд, електротехніка.

Витрати на ремонтні робота та придбання меблів і обладнання склали 205,5 тис. грн., з них: 100,5 тис.грн. були виділені з районного бюджету, 25 тис.грн.– кошти Федорівської сільської ради, 80 тис.грн. - позабюджетні кошти.

Як повідомив Роман Шаповал, такий саме підрозділ був відкритий сьогодні і в Зачепилівському районі, а днями відкриється у Первомайському.