Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося нагородження спортсменів, тренерів та співробітників ХОО ФСТ «Дінамо»

Відбулося нагородження спортсменів, тренерів та співробітників ХОО ФСТ «Дінамо»

За інформацією Головного управління у справах сім’ї, молоді і спорту ХОДА, 27 грудня 2010 року відбулось вшановування і нагородження спортсменів-"динамівців" за підсумками року. На свято зібралися спортсмени, тренери, ветерани і співробітники ХОО ФСТ "Динамо".  

 Одним з основних напрямів діяльності харківського "Динамо" є розвиток неолімпійських і професійно-прикладних видів спорту. Спортсменів, що відзначилися на цьому терені, нагородив майстер спорту СРСР, заступник голови ХОО ФСО "Динамо" Анатолій Лимар. Передусім, подарунка удостоївся видатний харківський самбіст, шестикратний чемпіон світу і Європи Віктор Савінов. А чемпіон світу і призер Кубку світу по панкратіону Василь Новиков, окрім новорічних поздоровлень, отримав посвідчення заслуженого майстра спорту. Отримав новорічний подарунок і представник кік-боксингу Артем Василенко.

Під час церемонії були вручені посвідчення заслужених майстрів спорту Наталії Погребняк і Олені Чебану, які у складі естафетної збірної України виграли в 2010-му році чемпіонат Європи в Барселоні, показавши кращий результат сезону у світі. Також дівчата посіли друге місце на Кубку світу в Хорватії.

Новорічні нагороди знайшли ще одних героїв — майбутніх чемпіонів, які готуються стати честю і славою "Динамо". Це — представники КСДЮШОР Віталій Цепилов, Вікторія Корж (легка атлетика), Данило Ігнатій, Георгій Зибзибадзе (тхеквондо ВТФ), Владислав Грико, Ігор Поливаний (спортивна гімнастика), Дмитро Борсук, Вікторія Бондарь, Валерія Залізна (велоспорт на треку).

Грамотами та цінними подарунками нагородили представників спорту високих досягнень: Ганну Міщенко (легка атлетика), Віктора Рубана, Вікторію Коваль, Ніну Мильченко, Дмитра Мартинова, Світлану Гальянову (стрільба з лука), Олексія Пригорова (стрибки у воду), Дмитра Карюченка, Максима Хвороста, Владлену Хавалджи (фехтування), Юлію Артемову (важка атлетика), Кирила Мельниченко, Артема Василенка, Антона Улезлова (дзюдо), Дениса Шкарубо (бокс), Марину Конєву і Кристину Головчанську (тхеквондо ВТФ).