Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році ми повинні прийти до стабілізації процесів у всіх сферах економіки. Сергій Чернов

У 2011 році ми повинні прийти до стабілізації процесів у всіх сферах економіки. Сергій Чернов

Уряд України поставив завдання перед органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування: у 2011 році прийти до стабілізації процесів у всіх сферах економіки. Про це сьогодні в ході спілкування з журналістами за підсумками засідання III сесії Харківської обласної ради VI скликання заявив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«У 2011 році ми повинні прискорити зростання обсягів виробництва і збільшити фінансування бюджетних підприємств області. Ми зобов'язані забезпечити нормальне функціонування всіх лікарень, шкіл, дитячих дошкільних установ, закладів культури, соціального захисту, спорту та інших бюджетних установ Харківської області.

Ми будемо прикладати всіх можливих зусиль для того, щоб бюджети всіх рівнів, в тому числі й обласний бюджет, за який сьогодні проголосували депутати Харківської обласної ради, стабілізував ситуацію в бюджетній сфері області, - зазначив Сергій Чернов. - Ми повинні витримати всі нормативні показники».

Також він акцентував увагу на тому, що в наступному році необхідно добитися підвищення мінімальної заробітної плати бюджетникам, а також підвищення пенсії в чотири етапи.