Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб розкритикував роботу райдержадміністрацій з реконструкції та будівництва об'єктів ЖКГ

Валентин Дулуб розкритикував роботу райдержадміністрацій з реконструкції та будівництва об'єктів ЖКГ

На селекторній нараді ХОДА, розглядаючи питання про використання коштів Стабілізаційного фонду, передбачених на реалізацію Загальнодержавної програми реформування і розвитку ЖКГ на 2009-2014 роки, а також коштів обласного бюджету, передбачених на капітальний ремонт, реконструкцію і будівництво об'єктів ЖКГ, заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, звертаючись до голів райдержадміністрацій, зазначив: «У деяких ставлення незрозуміле. Ви абсолютно не зацікавлені в тому, про що ви нас просили, про що нам писали і наполягали, щоб ми саме це включили до переліку об'єктів, які фінансуються з державного і обласного бюджету. І потім ви не контролюєте, як ведуться роботи? Звичайно, це неправильно».

Він заявив, що в наступному році ситуація з освоєнням виділених коштів і виконанням робіт на об'єктах ЖКГ Харківської області буде виправлена.

«Засвойте відразу і назавжди: без проектно-кошторисної документації жоден об'єкт не буде включений ні в які списки, щоб потім не було такого, що ми рік закінчуємо, а проектно-кошторисної документації все немає», - підкреслив Валентин Дулуб.

Також заступник глави ХОДА просив райдержадміністрації активніше подавати заявки на об'єкти, які планується включити в план роботи на наступний рік і фінансувати з державного бюджету, державного екологічного фонду, обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та обласного бюджету, а також повідомити, що планується виконати за цими напрямками за свої кошти.

Валентин Дулуб висловив подяку за поліпшення ситуації з платежами за енергоносії в багатьох районах і додав, що зараз найголовніше - провести організаційну роботу, яка стосується нових тарифів.