Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна посіла друге місце у світі за потенційними темпами приросту сільського господарства

Україна посіла друге місце у світі за потенційними темпами приросту сільського господарства

На думку фахівців ООН, Україна посіла 2-е місце з перспектив розвитку сільськогосподарського комплексу в масштабах всього світу. Про це повідомив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Перше місце за потенційними темпами приросту сільського господарства посідає Бразилія. «Це говорили фахівці, які абсолютно не заангажовані. Вони порівнювали дуже багато показників різних країн, і це зайвий раз підтверджує, що напрямок пріоритетний не тільки для Харківської області, а й для всієї країни в цілому», - зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін вважає, що сільське господарство регіону має перспективи зросту і може скласти конкуренцію агропідприємствам сусідніх країн.

«Я був у багатьох підприємствах Харківської області, я дивився роботу найкращих, кращих, середніх. Я можу сказати, що нам є чим пишатися. У цій галузі працюють вже досвідчені підприємці, які мислять абсолютно іншими критеріями, і я ще більше надій став покладати на сільське господарство», - підкреслив голова облдержадміністрації.